Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Breaker Type Top RB8A

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG UNIT RB8A
    Bobot awak (kalebu chisel) kg 214
    Bobot total kg 410
    Ukuran (L * W * H) mm 1709 * 390 * 485
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 50 ~ 90
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 120 ~ 150
    Frekuensi jotosan bmp 400 ~ 800
    Dhiameter pahat mm 75
    Bobot operator ton 6 ~ 9

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 60 70 80
    KOMATSU PC45 PC50 PC60
    HITACHI ZX60 ZX60W
    KOBELCO SK60
    KUBOTA 60
    SUNWARD SWE60 / 70/80
    SANY SY65C-9 SY75C-9
    YUCHAI   YC65
    LIUGONG  CLG907
    FOTON 60 65
    ZOOMLION ZE85E
    KUAT JCM908D JC78 JCM907D GC88
    LINGONG LG685 LG690
    XGMA 60-8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita