Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Top Type Breaker RB4

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG UNIT RB4
    Bobot awak (kalebu chisel) kg 89
    Bobot total kg 158
    Ukuran (L * W * H) mm 1344 * 230 * 370
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 25 ~ 50
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 90 ~ 120
    Frekuensi jotosan bmp 600 ~ 1100
    Dhiameter pahat mm 53
    Bobot operator ton 2,5 ~ 4.5

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 40
    Kucing 303C CR 303,5C CR
    KOMATSU PC10 PC12 PC15 PC20 PC27
    HYNUDAI ROBEX35
    DOOSAN DAEWOO DH30 DSL602 SOLAR30 / 035
    HITACHI EX25 / 27/30/33/34 UE30
    KOBELCO SK035
    VOLVO EC30 / 25/35 ZL302
    KUBOTA 35
    SUNWARD SWE30 / 40

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita