Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Silencer Tipe Breaker RB6A

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG UNIT RB6A
    Bobot awak (kalebu chisel) kg 156
    Bobot total kg 361
    Ukuran (L * W * H) mm 1660 * 328 * 480
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 40 ~ 70
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 110 ~ 140
    Frekuensi jotosan bmp 500 ~ 900
    Dhiameter pahat mm 68
    Bobot operator ton 4 ~ 7

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 40 60
    Kucing 205 206
    KOMATSU PC40 PC45 PC50 PC60
    HYNUDAI RB55-7 RB60-7
    DOOSAN DAEWOO DH55 DH60
    HITACHI ZX60 ZX60W
    KOBELCO SK60
    VOLVO EC55
    KUBOTA 50 55
    SUNWARD SWE40 / 50/60/70/80
    SANY SY55C-9 SY60C-9 SY65C-9
    YUCHAI YC35 YC55 YC65
    LIUGONG CLG904 CLG905 CLG907
    FOTON 45
    ZOOMLION ZE60E-1
    KUAT JCM906D GC60
    LINGONG LG660 LG665
    XGMA 60-8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita