Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Silencer Tipe Breaker RB22

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG

    UNIT

    RB22

    Bobot awak (kalebu chisel) kg 956
    Bobot total kg 1759
    Ukuran (L * W * H) mm 2790 * 560 * 700
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 120 ~ 180
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 160 ~ 180
    Frekuensi jotosan bmp 350 ~ 500
    Dhiameter pahat mm 140
    Bobot operator ton 18 ~ 26

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 220 240 250
    Kucing 219 320 322 325 320C
    KOMATSU PC200 PC220
    HYNUDAI R220 R205-7 R225
    DOOSAN DAEWOO DH220 DH226 DH258
    HITACHI ZX210 ZX220 ZX230 ZX240 ZX270
    KOBELCO SK220 SK230 SK250
    VOLVO EC210 EC240
    SUNWARD SWE230
    SANY SY185C-8 SY195C-9 SY205C-9 SY215C-9 SY225C-9 SY235C-9
    LIUGONG CLG210 CLG230 CLG920 CLG923 CLG925
    FOTON 230 240 260
    ZOOMLION ZE205E ZE210E ZE230E ZE260E
    KUAT JCM924D JCM922D JCM921D GC228LC-8 GC208-8 GC258LC-8
    LINGONG LG6210E LG6225E LG6250E
    XGMA 230LC-7B 240LC-8

    Lamaran

    apptions (1)
    apptions (3)
    apptions (2)

    Rinci

    xijie (1)
    RB22-5
    xijie (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita