Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Silencer Tipe Breaker RB15A

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG UNIT RB15A
    Bobot awak (kalebu chisel) kg 479
    Bobot total kg 985
    Ukuran (L * W * H) mm 2312 * 440 * 560
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 80 ~ 110
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 150 ~ 170
    Frekuensi jotosan bmp 350 ~ 700
    Dhiameter pahat mm 100
    Bobot operator ton 10 ~ 15

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 150
    Kucing 212 213 214 E110
    KOMATSU PC120 PC150 PW150
    HYNUDAI RB130-7 RB175
    DOOSAN DAEWOO DH130 DH130W DH150 DH170
    HITACHI ZX100 ZX130W ZX150 ZX100WD ZX160WD
    KOBELCO SK100 SK120
    VOLVO EC120 EC140
    KUBOTA 161 185
    SUNWARD SWE90 / 125/130/150
    SANY SY135C-8 SY155H
    YUCHAI YC135
    FOTON 170
    ZOOMLION ZE150E
    KUAT JCM916D GC138 GCM913D MC136-9
    LINGONG LG6150E
    XGMA 140-8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita