Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Breaker Tipe Sisih RB35F

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG UNIT RB35F
    Bobot awak (kalebu chisel) kg 1590
    Bobot total kg 3015
    Ukuran (L * W * H) mm 2820 * 665 * 1445
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 200 ~ 270
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 160 ~ 180
    Frekuensi jotosan bmp 250 ~ 380
    Dhiameter pahat mm 165
    Bobot operator ton 30 ~ 50

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 370
    Kucing 329 335 330L E450 235C
    KOMATSU PC400
    HYNUDAI R420 R450
    DOOSAN DAEWOO DH360 DH420 DH500
    HITACHI ZX360 ZX400
    KOBELCO SK400 SK430 SK450
    VOLVO EC360 EC460
    SUNWARD SWE330
    SANY SY335C-9 SY335C-9H SY365C-8 SY365H-8 SY385H-8 SY358C
    XGMA 330LC-8
    ZOOMLION ZE360E
    KUAT MC386LC-8 GC378LC-8 GC458LC-8 GC378
    LINGONG LG6360E 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita