Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Breaker Tipe Sisih RB20

Katrangan singkat:


  • MOQ: UNIT
  • Bayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
  • Wektu Pangiriman: 7 dina sawise entuk pambayaran majeng
  • Pelabuhan: Yantai / Qingdao / Shanghai / Tianjin / Guangdong
  • Sertifikasi: CE
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Utama

    Alat pemecah hidrolik penting, sing nggunakake minyak tekanan sing diwenehake dening stasiun pompa excavator utawa loader, kanthi luwih efektif bisa ngresiki watu sing ngambang lan lendhut ing retakan watu ing fungsi dhasar bangunan kasebut. Iki digunakake bebarengan karo excavator daya kayata excavator hidrolik. Bisa digunakake ing metallurgy, mining, railway, dalan gedhe, konstruksi lan lapangan utawa proses konstruksi liyane. Bisa ngambang barang sing atos kayata watu, beton bertulang, trotoar semen, lan bangunan lawas. Operasi crushing lan dismantling uga bisa digunakake kanggo operasi tartamtu kayata riveting, derusting, geter, tamping, piling, lsp. Kanthi ngganti rod bor, sing fleksibel banget. Kanthi kaluwihan keamanan lan efisiensi, breaker kasebut wis akeh digunakake nalika ngrusak sekunder ing wilayah pertambangan, kanthi mboko sithik ngganti blasting sekunder kanggo ngremekake skala gedhe. Ing operasi penambangan, aplikasi pemecah hidrolik kanthi kondhisi khusus tartamtu menehi kaluwihan unik, utamane ing pertambangan selektif lan operasi penambangan non-blasting. Iki minangka jinis metode penambangan anyar.

    Spesifikasi

    BARANG UNIT RB20
    Bobot awak (kalebu chisel) kg 850
    Bobot total kg 1658
    Ukuran (L * W * H) mm 2367 * 575 * 1202
    Aliran minyak hidrolik l / mnt 130 ~ 150
    Tekanan hidrolik Kg / cm² 160 ~ 180
    Frekuensi jotosan bmp 400 ~ 800
    Dhiameter pahat mm 135
    Bobot operator ton 18 ~ 26

    Pembawa

    Merek Model
    XCMG 210 220
    Kucing E200B 320C 322
    KOMATSU PC200 PC220 PW210
    HYNUDAI RB200 RB210 RB215
    DOOSAN DAEWOO DH220 DH225
    HITACHI ZX200 ZX210 ZX220 ZX270
    KOBELCO SK200 SK220 SK200E SK220E SK230E
    VOLVO EC210
    SUNWARD SWE230
    SANY SY185C-8 SY195C-9 SY205C-9 SY215C-9 SY225C-9 SY235C-9
    LIUGONG CLG200 CLG920
    FOTON 220
    ZOOMLION ZE205E ZE210E ZE230E ZE260E
    KUAT JCM924D JCM922D JCM921D GC228LC-8 GC208-8 GC258LC-8
    LINGONG LG6210E LG6225E LG6250E
    XGMA 210LC-8 230LC-7B

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita