Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Babagan Kita

Babagan Kita

Teks transparan

Profil Perusahaan

icobg

Yantai Ramtec Engineering Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional pemecah hidrolik sing nggabungake riset lan pangembangan, pabrik, penjualan, lan layanan. Perusahaan kasebut duwe 6.000 meter persegi pabrik produksi standar lan 2.000 meter persegi ruang kantor, uga tim profesional luwih saka 100 wong. wektu sing padha duwe sawetara alat mesin presisi CNC, lan pirang-pirang taun melu riset produk hidrolik lan pengembangan insinyur, personel mesin senior, peralatan debugging personel teknis lan personel perakitan.

Kekuwatan Perusahaan

Kapasitas desain tahunan perusahaan yaiku 3500 set mesin lengkap. Saiki, produk utama yaiku RAMTEC, RB, KOYAMA, KYB lan seri pemecah hidrolik tugas ringan, pemecah hidrolik tugas menengah, pemutus hidrolik tugas berat, produk kasebut cocog kanggo ekskavator domestik sing paling diimpor lan ndukung panggunaan. Kanthi teknologi produksi canggih, aliran proses sing apik lan sistem manajemen kualitas produksi sing ketat minangka basis, perusahaan kasebut setya karo rute pangembangan merek mewah, lan terus-terusan ngekspor peralatan pemutus hidrolik berkualitas tinggi lan awet kanggo industri mesin konstruksi global.

aboutimg

Wiwit wiwitan perusahaan, kita wis nyiyapake visi gedhe kanggo nyinkronake peralatan breaker kelas ndhuwur sing diprodhuksi dening Ramtec karo donya. Kita ngerti yen pengin entuk target strategis perusahaan umur setaun, manajemen mutu sing ketat lan inovasi lan pangembangan sing terus-terusan minangka cara siji-sijine sing kudu kita lakoni. Saka desain nganti produksi, wiwit saka pengadaan nganti audit, saka analisis kualitas bagean nganti tes performa komprehensif kabeh mesin, masarakat Ramtec mesthi menehi manajemen mutu ing Panggonan pisanan

Ana pitakon? Kita duwe wangsulan.

Supaya bisa nduwe bahan baku sing berkualitas lan stabil, kita wis nggawe standar pilihan sing ketat, bahan baku berkualitas minangka premis dhasar produksi produk berkualitas tinggi.

Ngilangi kabeh produk sing rusak yaiku Ramtec, kabeh staf netepi standar kerja.

Kauntungan Kita

icobg

01

Kita duwe personel manajemen panyimpenan profesional, liwat sistem manajemen panyimpenan modern sing aman lan teratur, dadi link saka saben sambungan efisien departemen;

02

Tim riset lan pangembangan sing kuat, asil dandan lan perbaikan kinerja produk sing terus-terusan, koleksi informasi umpan balik panggunaan pelanggan sing tepat wektu, luwih sesuai karo permintaan pasar, nggawe kontrol presisi permintaan pasar sing luwih apik bisa ditindakake.

Perusahaan iki uga duwe departemen pengawasan lan manajemen kualitas profesional, profesional, efisien, keras kepala; Saka bahan baku menyang pabrik, standar manajemen mutu, negesake riset kunci lan produksi pangembangan, ngontrol proses produksi kanthi ketat. prosedur ing proses cilik kanggo ngawut-awut kanggo nginstal, amba kanggo kabeh kumpul mesin, lapisan demi lapisan, standar, digabung karo pengalaman produksi sing akeh, panggunaan peralatan lan instrumen canggih kanggo ngukur lan ngitung tepat, lan proses produksi saben produk kanggo ngawasi tindak lanjut 360 derajat.

Tim Ditampilake

icobg