Telpon Ponsel
0086-17753569640
Nelpon Kita
0086-535-2135206
E-mail
ramtecsales@163.com

Sugeng rawuh ing Ramtec

  • Babagan Kita

    Yantai Ramtec Engineering Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional pemecah hidrolik sing nggabungake riset lan pangembangan, manufaktur, penjualan lan layanan. Perusahaan kasebut duwe 6.000 meter persegi pabrik produksi standar lan 2.000 meter persegi ruang kantor, uga profesional tim luwih saka 100 wong. Sanalika duwe sawetara alat mesin presisi CNC, lan pirang-pirang taun melu riset produk hidrolik lan pengembangan insinyur, personel mesin senior, peralatan debugging personel teknis lan personel perakitan.

  • 1b9959c9

Produk Kita

Kasunyatan nyata

Kita duwe sawetara kasunyatan super ing kene

  • Engineering modelEngineering model

    9000㎡

    Model teknik

  • Production equipmentProduction equipment

    3500+

    Piranti produksi

  • Excellent talentExcellent talent

    100+

    Bakat sing apik

Aplikasi